Nieuws van de afdeling HR: uitbreiding van het SDB-systeem

We kennen SDB en de Octopus app al van het plannen en roosteren. Binnenkort gaan we dit systeem ook gebruiken voor de salaris- en personeelsadministratie. Zo maken we het makkelijker voor alle medewerkers om zoveel mogelijk HR-zaken op één plek te vinden en blijven we steeds verder verbeteren als werkgever.

Salarisstroken via de Octopus app
Vanaf nu kun je jouw nieuwe salarisstrook vinden via de SDB Octopus app. Voor medewerkers met een nulurencontract is dit vanaf volgende maand. Je zult zien dat jouw salarisstrook er vanaf nu anders uitziet. Heb je daar vragen over? Lees dan de uitleg in dit document. De ‘peildatum jubileum’ op je salarisstrook is nu tijdelijk hetzelfde als je datum in dienst bij Quadrant. Dit zal later waar nodig aangepast worden.

Haal jouw oude salarisstroken en jaaropgaven op tijd uit HR & Salaris Gemak
Je oude salarisstroken en jaaropgaven tot en met 2023 kun je tot eind februari raadplegen via HR & Salaris Gemak. Daarna hebben wij géén toegang meer tot dat systeem, dus zorg dat je op tijd jouw documenten download voor jouw eigen administratie.

Steeds een stapje beter
Verder zijn we bezig om ook andere HR-zaken in SDB te zetten. Zodat je in de toekomst ook via het medewerker-portaal jouw gegevens kunt inzien en wijzigingen kunt doorgeven. Wel zo handig. We houden je natuurlijk op de hoogte!

 

Groet van de afdeling HR