Inschrijven bij Quadrant.

Bij Quadrant kun je je kind vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Je kunt je kind voor de dagopvang inschrijven vanaf het begin van de zwangerschap. Voor de buitenschoolse opvang kun je je kind inschrijven zodra je weet naar welke basisschool je kind gaat. Wij doen ons uiterste best om een plek te vinden voor jouw kind.

Heb je een locatie gevonden bij je in de buurt? Zijn er meerdere locaties waar je je kind wil inschrijven? Of wil je eerst nog even kijken welke locatie het best past bij je kind? Dan kun je ook eerst een rondleiding aanvragen.

Hoe verloopt de inschrijving?

01

Inschrijving

Klik hieronder op de knop 'Direct inschrijven'. Je vult jouw gegevens en die van je kind in. Welk soort opvang wil je? Op welke locatie? En op welke dagen?

Direct na je inschrijving ontvang je een e-mail met een overzicht van de inschrijving.
02

Verwerking

Jouw inschrijving komt bij ons binnen. We verwerken je gegevens in ons systeem. Gelijk kijken we of de gewenste plek vrij is.

Is er nog geen plek vrij, dan plaatsen wij jouw kind op de wachtlijst van de gewenste locatie. Wij kunnen helaas niet precies zeggen hoe lang het duurt voor er wel een plek vrij komt.
03

Contact/aanbod

Als er een plek vrij is, ontvang je een aanbod per e-mail. Soms is het jammer genoeg niet gelijk mogelijk om een aanbod te doen voor alle gewenste dagen. Wij nemen dan telefonisch of per e-mail contact met je op om andere mogelijkheden te bespreken.
04

Overeenkomst

Wanneer je het aanbod hebt geaccepteerd, ontvang je van ons de plaatsingsovereenkomst. Deze versturen wij per e-mail. Je kunt deze digitaal ondertekenen.

Voor de startdatum neemt een medewerker van de locatie contact op voor een kennismakingsgesprek.

Opvang bij Quadrant

Wij bieden zoveel mogelijk een all-in pakket, zodat ouders weinig met/aan hun kind hoeven mee te geven. Wel zo makkelijk! Pampers, vers fruit, broodmaaltijden, drinken, tussendoortjes, (nagenoeg alle) georganiseerde activiteiten, sport en uitjes zijn in de prijs inbegrepen.

Voor baby’s hebben wij Nutrilon of Friso. Voor peuters eventueel opvolgmelk van dezelfde merken.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen (4-13 jaar) gebruikmaken van onze vakantieopvang.
Actief, leuk én gezellig vakantie vieren! In de vakantieplanning lees je wat er op het programma staat en op welke locatie de kinderen verwacht worden. Deze komt twee weken voor aanvang van de vakantie online.

Vakantieopvang aanvragen?
Je kunt alleen een vakantiecontract afsluiten als je ook een bso-contract hebt. Je sluit minimaal 5 weken voor een schoolvakantie het vakantiecontract af. Na 1 maart 2023 is afsluiten van een vakantiecontract voor kalenderjaar 2023 niet meer mogelijk. Je kunt nog wel vakantieopvang voor de zomer-, herfst- en kerstvakantie aanvragen in het ouderportaal.

Veel gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn kind inschrijven?

Je kunt je kind voor de dagopvang en peutergroep inschrijven vanaf het begin van de zwangerschap.
Voor de buitenschoolse opvang kun je je kind inschrijven zodra je weet naar welke basisschool je kind gaat.

Inschrijven is gratis.

Krijg ik pas een aanbod als alle dagdelen die ik nodig heb beschikbaar zijn?

Nee. Zodra de aanvraag volgens de volgorde van binnenkomst aan de beurt is, nemen wij deze in behandeling. Wanneer wij geen aanbod kunnen doen van de door jou gewenste opvangdagen, dan proberen wij je een (tijdelijk) alternatief aan te bieden.

Als ik mijn kind heel vroeg inschrijf, ben ik dan zeker van een plaats?

De plaatsing hangt af van een aantal factoren. Zo speelt voor de wachttijd het aantal gevraagde dag(delen) een rol en ook de dagen waarop er opvang nodig is. De datum van inschrijving hanteren wij als uitgangspunt bij het toedelen van de plaatsen.

Zijn er voorrangsregels bij plaatsing?

In het algemeen geldt dat de datum van inschrijving uitgangspunt is bij het toedelen van de plaatsen. Ook het aantal gevraagde dagen kan een rol spelen. We geven geen informatie over de exacte plek op de wachtlijst, omdat dat niet veel zegt over het termijn waarop je kind geplaatst kan worden.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Inschrijven doet u hier

Ik heb heel snel opvang nodig. Wat kan ik doen?

Onze medewerkers van de afdeling klantenservice werken met vaste plaatsingsrichtlijnen. Zodra zij meer weten over een vrije plaats die bij jouw aanvraag past, nemen zij contact met je op.

Heb je vragen over je inschrijving of wil je iets wijzigen, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice (aanwezig van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur).  Bel 0182 689 896 of stuur een e-mail naar info@quadrantkindercentra.nl.