Mijn mening

Heb je een tip, compliment of een klacht, dan horen we dat graag!

Wij ziet klachten als een signaal van medewerkers, ouders/verzorgers, oudercommissies of relaties van Quadrant waar serieus aandacht aan besteed moet worden. Een klacht kan een suggestie ter verbetering zijn, maar ook een uiting van ontevredenheid over een concrete gedraging van de organisatie, het management of een medewerker van Quadrant. Iedere vorm van kritiek is welkom en wordt als waardevol beschouwd om onze diensten te verbeteren.

Onze klachtenprocedure

Ben je het ergens niet mee eens of heb je een tip voor ons? Laat het ons weten. Onze medewerkers staan open voor verbetering.

Wat kun je doen als je er met de medewerkers of clustermanager niet uitkomt?

Wij verbeteren graag de kwaliteit van onze organisatie en onze opvang. Wij horen dus graag terug als iets niet goed loopt.

Het liefst lossen we knelpunten direct op de groep op of met de clustermanager. Dit kan persoonlijk, via e-mail of met een telefoongesprek. Een klacht wordt geregistreerd in een klachtenformulier.

Het kan voorkomen dat het niet lukt om de klacht met de clustermanager op te lossen en dat er een andere weg nodig is. Als de ouder en de organisatie onderling geen overeenstemming kunnen bereiken over de afhandeling van een klacht, kan die worden voorgelegd aan de Geschillencommissie. Er wordt eerst geprobeerd om de klacht op te lossen door het geven van informatie, advies, bemiddeling of mediation.

Mijn mening

Heb je een tip, compliment of een klacht, dan horen we dat graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenservice

Planning & Plaatsing