Team Kwaliteit & Pedagogiek

Het team bestaat uit vier leden. Wij stellen ons graag aan je voor.

Annemarie
Ik ben nu 13 jaar werkzaam bij Quadrant. Ik heb 9 jaar op de groep gewerkt en ben daarna 4 jaar senior pedagogisch medewerker en pedagogisch coach geweest. Ik ben in oktober begonnen als pedagogisch beleidsmedewerker en coach VE.

Ik ben gekoppeld aan de clusters Gouda Noord/ Bloemendaal-Plaswijck, Gouda Korte Akkeren/ Kort Haarlem en Gouda Goverwelle. Ik heb erg veel zin om te beginnen en met de seniors en managers iets moois neer te zetten in de clusters.

a.groeneweg@quadrantkindercentra.nl
06 13659307
maandag, dinsdag en vrijdag

 

Wendy
Vanaf 1 oktober ben ik begonnen als beleidsmedewerker/VE coach. De afgelopen 18 jaar heb ik als leidinggevende gewerkt. En sinds 2020 ben ik ook trainer bij Quadrant. Je kunt mij kennen van de training babyspecialist en de Meldcode training.

Ik ben gekoppeld aan Bodegraven-Reeuwijk en daarbuiten.

w.vanadrichem@quadrantkindercentra.nl
06 41122192
maandag, dinsdag en donderdag

 

Dania
Mijn passie ligt bij kinderen en ben dankbaar dat ik kan bijdragen aan hun welzijn. Voorheen werkte ik als pedagogisch medewerker op verschillende locaties. Sinds 2022 vervul ik de rol van pedagogisch beleidsmedewerker en pedagogisch coach VE.

Ik ben gekoppeld aan regio West.

d.jawad@quadrantkindercentra.nl
06 83509028
maandag, dinsdag en woensdag

 

Daniëlle
Ik ben nu 15 jaar werkzaam bij Quadrant. Sinds 2019 ben ik pedagogisch beleidsmedewerker. Daarvoor heb ik 10 jaar op de groep gestaan, zowel op de BSO als peutergroep VE.

Ik ben de algemene beleidsmedewerker en voor een paar uur gekoppeld als coach VE aan de IKC’s (De Ontdekkingsreizigers en Koningskwartier).

d.vanmourik@quadrantkindercentra.nl
06 82887223
maandag, dinsdag en donderdag

 

Heb je een vraag aan ons? Wil jij iets weten over een bepaald onderwerp?

Je kan altijd contact met ons opnemen!