Tijdens vakanties naar de BSO

Actief, leuk én gezellig vakantie vieren!

Naast voorschoolse en naschoolse opvang bieden we ook tijdens vakantie hele dagen opvang.

Activiteiten
Vakantie laten voor de kinderen ook echt als vakantie voelen! Met vrije tijd als uitgangspunt kunnen kinderen meedoen met activiteiten en uitstapjes. Van toneelspelen tot natuurworkshops – we maken regelmatig gebruik van enthousiaste deskundigen van buitenaf.

Wij denken goed na over de activiteiten om aan te sluiten bij de interesses van alle kinderen. Hiervoor maken we gebruik van een meervoudige intelligentie theorie (van psycholoog Howard Gardner). Elke intelligentie wordt uitgedrukt in een ‘KNAP’. Welke KNAP er bij de activiteit past, staat in de vakantieplanning die voor de vakantie in het ouderportaal wordt gezet.
Meer weten? Klik hier
.

Vakantieopvang aanvragen?
Wij bieden vakantieopvang aan in een vakantiecontract. Deze kun je tot 1 maart aanvragen. Je kunt alleen een vakantiecontract afsluiten als je ook een BSO-contract hebt. Omdat je van te voren vakantieopvang boekt, geldt een lager uurtarief.

Je sluit minimaal 5 weken vóór een schoolvakantie het vakantiecontract af. Na 1 maart is het afsluiten van een vakantiecontract voor dat kalenderjaar niet meer mogelijk. Je kunt nog wel vakantieopvang voor de zomer-, herfst- en kerstvakantie aanvragen in het ouderportaal. Hiervoor geldt dan het normale uurtarief.

Wanneer vakantieopvang?

Wij bieden hele dagen, van 7:30 – 18:30 uur, opvang tijdens de reguliere schoolvakanties, zoals gepubliceerd op de site van de rijksoverheid voor regio Midden.

Ook op studiedagen van school bieden wij de hele dag opvang.

Waarom vakantieopvang?

Samen spelen

Tijdens de vakantie samen spelen met je vrienden.

Uitdagende activiteiten

We kiezen elke vakantie een thema waar we de meest uiteenlopende activiteiten bij verzinnen.

Leuke uitjes

Tijdens vakanties plannen wij ook uitjes naar musea, buitenspeeltuinen de bios.

Kookkunsten ontwikkelen

Op het programma staat gezonde voeding voorop, maar tijdens vakanties trakteren we onszelf ook wel eens op zelfgemaakte lekkernijen.

Workshops

Elke vakantie komt er wel iemand van bijvoorbeeld cultuurhuis de Garenspinnerij om een creatieve workshop te geven.

Interesse in vakantieopvang?

Wil je meer informatie over vakantieopvang of het vakantiecontract, neem dan contact met ons op!